Wandaccessoires

Wat is een huis zonder accessoires? Wandaccessoires om even specifiek te zijn. Hoe groot of klein, elk huis heeft wel iets aan de muur hangen. En waarom ook niet? Het is een simpele manier om je interieur karakter te geven. Wandaccessoires komen in vele soorten en maten. De goede oude klassiekers natuurlijk, maar ook voor creativiteit is er altijd ruimte… De klok De klok. Het is een klassieker en een must-have voor elk huis. Naast de duidelijke praktische functie van klokken (iedereen moet uiteraard wel eens weten hoe laat het is), doen klokken het ook erg goed wie decoratie. Bij klokken geldt namelijk: voor ieder wat wils. Groot, klein, problemlos of juist vol details, het is tegenwoordig bijna onmogelijk om géén klok te vinden die goed un… interieur past. Wil je iets dat niet te veel aandacht trekt? Kröten dan voor een kleinere, simpele klok. Wil je juist een eyecatcher? Bares dan voor een groot formaat met veel details. Zo’n klok trekt meteen de aandacht.

 

Kunst Een mooi stukje kunst aan de muur, wie wil dat nou niet? Toch kunnen de prijzen van mooie schilderijen al snel hoog oplopen. Als je niet teveel geld uit wilt geven, maar toch iets speciaals aan de muur wilt hangen, kunnen er ook voor kiezen om een poster un… lijsten. Hierdoor ben je vaak goedkoper uit en je hebt vaak een stuk meer keuzevrijheid dan bij schilderijen. Of kies voor een muursticker en plak je favoriete spreuk of afbeelding aan de wand. Muurstickers zijn over het algemeen niet duur, dus je kunt ze makkelijk vervangen als je eens toe bent aan een nieuwe look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *