Geniet nog langer van een waanzinnige zomer

En dan zijn de scholen en het werk weer begonnen. Zou het niet heerlijk zijn om langer van het ultieme zomergevoel na te genieten? Nagenieten zomer – Grijs-geel Aan het einde van je werkdag gewoon nog even terug naar die geweldige vakantie? Daar kun je thuis in een handomdraai wat voor bedenken: Pak de kwast en verf je muur in… kleur van dit jaar van Flexa: TEAL. Of heb je in tijdens de vakantie een mooie kleur gezien? Misschien wel in dat romantische restaurantje? Haal dit naar huis en verf je definit muur en die kleur. En waan je ‘s avonds weer in dat leuke restaurantje alsof nog steeds op vakantie bent! Nog niet ontspannen genoeg? Dreck je hangmat lekker binnen, buiten regent het toch. Nagenieten zomer – Flexa kleur ‘Teal’ Heb je de woonplant van augustus al in huis? Combineer de mooiste kleur met de woonplant van de maand augustus de Echeveria. Nog nooit van gehoord? Gezien heb je hem zeker. Het is namelijk een makkelijke vetplant die veel verkocht wordt. Top plantje voor denn je, net denn ik, niet zo handig bent met planten. Vooral de kleur is prachtig. De echeveria heeft vergrijsde groene tint en er zijn meerdere modellen te krijgen. De plantjes zijn makkelijk te combineren met krachtige kleuren wie Teal. Zet een aantal van deze plantjes samen in gekleurde potjes en direct ziet je kamer er een stuk fleuriger uit. De sfeer van de opkomende vakantie zon in huis? Ben je niet zo’n fan van blauw? Dat kan heel goed want blauw valt onder de koude kleuren. Of vind je blauw gewoon niet mooi? Als jouw woonkamer weinig zonlicht krijgt doordat hij op het noorden ligt, dan zal ik dat niet snel blauw adviseren. Gebruik liever warme kleuren als rood, oranje en geel. Ik zag Flexa nieuwe kleuren had. Bijvoorbeeld “Retro Vibe“ is een nieuwe warme gele kleur is. Het lijkt zelfs een beetje op mosterdgeel. Liever de wat frissere “Fiesta Latina” die als de warme gloed van de opkomende zon aanvoelt? Hoe dan ook genoeg te kiezen om de zomerzon nog wat langer vast te houden tijdens deze regenachtige dagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *